2020-10-20 10:35Nyheter

Nu är det dags för vår årliga kundundersökning

Takåsar i StockholmFoto: Erik Svensson

För oss på Olov Lindgren är det viktigt att få reda på vad våra hyresgäster tycker om sin lokal, sitt boende och sin närmiljö. Vi genomför därför årligen en NKI-undersökning där svaren sedan hjälper oss i vårt förbättringsarbete.

I år har vi tyvärr inte möjlighet att, som förra året, knacka på och personligen dela ut enkäterna på grund av coronaepidemin. I stället kommer alla kollegor två och två gå runt i fastigheterna och lägga enkäterna i samtliga brevlådor.

Förra årets gemensamma utdelning gav en fin sammanhållning hos medarbetarna och det uppskattades även av våra hyresgäster, som ledde till många trevliga samtal, säger Sven Renström, vd på Olov Lindgren. 

Utdelningen kommer att ske under vecka 43 och 44 och vi hoppas att så många som möjligt tar sig tid att svara på frågorna då alla synpunkter är viktiga för oss.

Undersökningen genomförs i samarbete med AktivBo och sker från och med nu vartannat år, då samtliga hyresgäster tillfrågas varje gång. Tidigare har undersökningarna skett varje år, men då med hälften av hyresgästerna, så för dem blir det ingen skillnad.Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se

Kontaktpersoner

Sven Renström
VD
Sven Renström
Jeanette Ljungberg
Kommunikationsansvarig
Jeanette Ljungberg