2021-02-25 12:05Nyheter

Nytt år – ny startsida på vår webbplats

Nu har vi lanserat vår nya startsida! Den har fått ett nytt utseende som vi hoppas att du ska tycka om och där du enkelt ska kunna hitta det du söker.

Vi har strävat efter att få sidan mer användarvänlig och framhäva det som flest personer söker efter. Uppe i menyraden kan du med ett enkelt knapptryck komma till sidan där våra lediga lokaler finns presenterade. Väl där kan du som tidigare söka på område och storlek, för att hitta den lokal som passar dig och ditt företag bäst.

Vi har även lyft fram våra nyheter på ett tydligare sätt, så att du inte ska missa vad som händer hos oss på Olov Lindgren.

Flera av våra hyresgäster har efterfrågat ett lätt sätt att söka efter garage- och parkeringsplatser. Du kan nu klicka på ”garage-puffen” och se i vilka fastigheter vi har bil- och MC-platser.

Välkommen att hälsa på!

Självklart är du som vanligt alltid välkommen att kontakta vår kundservice på e-post: kundservice@olovlindgren.se eller telefon: 08-690 25 00.



Om Olov Lindgren

Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, från Farsta i söder till Tensta i norr med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se


Kontaktpersoner

Jeanette Ljungberg
Kommunikationschef
Jeanette Ljungberg