2023-04-06 10:00Nyheter

Olov Lindgren Årsberättelse 2022

Årsberättelse 2022Årsberättelse 2022

Vi vill kunna erbjuda bra boenden över hela staden och efter ett uppehåll på 30 år har vi satt spaden i marken igen. Samtidigt håller våra stambytesprojekt ett bra tempo där vi genomför och färdigställer 2–3 stycken per år.

När det gäller nybyggnation och tillbyggnader dominerar framför allt förorten medan våra stambytesprojekt är jämnt fördelade över Stockholm.

Att våra hyresgäster trivs är viktigt för oss och under hösten 2022 mättes hyresgästernas trivsel genom en undersökning av AktivBo. Mestadels var resultaten bra och de områden som fick lite lägre betyg analyserar vi och arbetar aktivt med framåt. På lokalsidan stoltserar vi med att vi vann Kundkristallen för bästa service.

Efter 9 år som vd kommer Sven Renström under försommaren 2023 lämna över uppdraget till Frida Stannow Lind och i stället ta över ordförandeposten i styrelsen.

Mer om vår nybyggnation och annat vi åstadkommit under 2022 kan du läsa i vår Årsberättelse med integrerad hållbarhetsrapportering. Trevlig läsning!

 Om Olov Lindgren

Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 115 fastigheter i Stockholm, från Farsta i söder till Tensta i norr med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se

Kontaktpersoner

Jeanette Ljungberg
Kommunikationschef
Jeanette Ljungberg
Sven Renström
VD
Sven Renström