2023-02-10 12:15Nyheter

Olov Lindgren vinnare av Kundkristallen

Vinnare av Kundkristallen

I går korades vinnarna i den årliga kundundersökningen som Aktivbo genomför och Olov Lindgren fick stolta ta emot vinnarkristallen för Högsta serviceindex för lokal. Hyresgästerna ger i undersökningen sina svar på hur de upplever sin boende- eller lokalmiljö och resultaten jämförs med de andra deltagande fastighetsbolagen där vinnarna får ta emot Kundkristallen. 

Kategorin Högsta serviceindex, som är en av huvudkategorierna, blev för oss 88,7 procent och branschmedelvärdet blev 81,5 procent. Där ingår frågor som bland annat Ta kunden på allvar, Rent, Snyggt och Tryggt samt Hjälp när det behövs. I dessa samtliga kategorier ligger vi mellan 4,2 procent och 10,4 procent högre än branschmedelvärdet.  

– Det var med stor stolthet och glädje vi mottog priset i går! Vi jobbar aktivt för att alltid försöka prestera lite bättre och höja kundnöjdheten och det här priset är ett kvitto på att vi månar om både våra hus och våra kunder, säger Henrik Spännare, chef Kommersiell förvaltning på Olov Lindgren. 

Vinnarna av Kundkristallerna utsågs bland de 128 fastighetsföretag som under 2022 genomfört kundundersökningar tillsammans med Aktivbo. Kundkristallen delas ut till de företag som enligt de svarande hyresgästerna gjort största förbättring av sin service samt bästa resultat i kategorierna Serviceindex, Produktindex samt Profil.


Ämnen: NKI

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 115 fastigheter i Stockholm, från Farsta i söder till Tensta i norr med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se


Kontaktpersoner

Henrik Spännare
Chef Kommersiell förvaltning
Henrik Spännare
Jeanette Ljungberg
Kommunikationschef
Jeanette Ljungberg