2022-10-18 08:20Nyheter

Olov Lindgrens kampanj Hej granne! ger ringar på vattnet

Hösten 2020 gav Olov Lindgren, i samarbete med Bokförlaget Max Ström, ut boken Hej granne! i syfte att få människor att varmprata mer med varandra. Boken är full av intressanta och roliga fakta om Stockholm och har kommit till för att inspirera till spontana samtal och trevliga möten.

Boken Hej granne! delades ut till samtliga 5 000 hyresgäster och innehåller en mängd snackisar som ska bidra till att göra det lättare för hyresgästerna att börja småprata med varandra.

– Boken togs fram för att inspirera till samtal och kampanjen fick en hel del uppmärksamhet. Många hyresgäster hörde av sig och tackade för ett bra initiativ, säger Sven Renström, vd på Olov Lindgren.

 Att hälsa på sina grannar bidrar till ökad trygghet och trivsel, vilket många fastighetsbolag arbetar aktivt med. Hej granne!-idén har nu fått nytt liv i Svenska Bostäders kampanj med samma tema och namn.

– Det är roligt att vår idé har gett ringar på vattnet. Det vore spännande att se vad som skulle hända om fler fastighetsägare anslöt och uppmanade sina hyresgäster att säga hej till grannen, kanske skulle hejandet sprida sig även på andra håll, säger Sven med ett leende.


Om Olov Lindgren

Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 115 fastigheter i Stockholm, från Farsta i söder till Tensta i norr med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se

Kontaktpersoner

Jeanette Ljungberg
Kommunikationschef
Jeanette Ljungberg
Sven Renström
VD
Sven Renström