2021-04-01 09:10Nyheter

Vi söker sommarjobbare bland våra hyresgäster

SommarjobbareFastighetsvärd tillsammans med tidigare sommarjobbare

Precis som tidigare år erbjuder vi våra egna hyresgästers barn, mellan 16–20 år, att söka sommarjobb hos oss som fastighetsvärd eller arbetsledare för gruppen sommar-fastighetsvärdar.

Då många sommarjobb inom till exempel vård, omsorg och nöjesparker försvunnit på grund av pandemin, är det extra viktigt att hjälpa till så att ungdomarna får chansen till en kanske första kontakt med arbetslivet.

-Vi är glada över att vi kan erbjuda ett antal ungdomar möjlighet till ett första jobb och att dessutom få arbeta nära sina egna kvarter tror vi skapar en stolthet och trygghet, säger Anders Fagerkrantz, fastighetschef Förvaltning bostäder, Olov Lindgren.

Vi har gått ut till samtliga hyresgäster, i flera olika områden, att jobben finns tillgängliga att söka och vi ser fram emot att möta ungdomarna i sommar.

-Det sociala ansvarstagandet är en naturlig och viktig del för oss och vår förhoppning är att ungdomarnas intresse för att arbeta med fastigheter ska väckas, säger Anders Fagerkrantz.

 Vi på Olov Lindgren vill bidra till ett hållbart samhälle i stort men också på lokal nivå.Om Olov Lindgren

Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, från Farsta i söder till Tensta i norr med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se

Kontaktpersoner

Anders Fagerkrantz
Fastighetschef
Anders Fagerkrantz
Jeanette Ljungberg
Kommunikationschef
Jeanette Ljungberg