2020-06-10 15:15Nyheter

VI VÄRNAR OM VÅRA ÄLDRE

Trots sommar och sol, picknickfyllda parker, ökad trängsel i kollektivtrafiken och restriktioner som lättas på, är det viktigt att komma ihåg att corona-epidemin inte är över.

Med tanke på rådande situation vill vi skänka extra omtanke till våra äldre i samhället. Då det fortfarande råder brist på munskydd, skyddshandskar och liknande produkter inom vården har vi idag överlämnat 400 CE-klassade munskydd till två av våra äldreboenden. Vi passade också på att bjuda boende och personal på kanelbullar från ett bageri i vårt fastighetsbestånd.

”Det har varit svårt för oss att få tag i tillräckligt mycket munskydd, handskar och förkläden så det här blir vi väldigt glada över” säger personalen som tar emot oss utanför äldreboendet.

För oss på Olov Lindgren känns det fint att kunna ge något tillbaka till våra hyresgäster.


Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se


Kontaktpersoner

Sven Renström
VD
Sven Renström