2022-03-31 11:15Pressmeddelande

Anställda och Olov Lindgren AB bidrar till Ukraina

Foto: SOS BarnbyarFoto: SOS Barnbyar

Många hjälpinsatser för Ukraina pågår och på Olov Lindgren gör man gemensam insats och donerar tillsammans. Företaget tiodubblar den summa som medarbetarna skänker.

Två organisationer har valts för donationerna, SOS Barnbyar och Läkare utan gränser. Dessa genomför stora hjälpinsatser inom sina respektive områden.

Insamlingen har resulterat i totalt 400 000 kr som fördelas mellan SOS Barnbyar och Läkare utan gränser.

– Det har varit ett stort intresse kring insamlingen och vi har medarbetare som tänker mycket på sin omvärld. Många har dessutom redan tidigare engagerat sig i frågan, säger Sven Renström, vd Olov Lindgren.

Engagemanget för att stödja är stort och idén om att göra en gemensam insats uppkom i samband med ett föredrag som hölls för alla medarbetare av Hugo von Essen på Centrum för Europastudier på Utrikespolitiska institutet.

– Det var ett väldigt intressant föredrag med analyser bland annat kring maktstrukturer och scenarier framåt. Det var även lugnande för många att ta del av den här informationen och att tillsammans med sina arbetskamrater kunna dela tankar och funderingar, säger Sven Renström.


Ämnen: Omtanke

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 115 fastigheter i Stockholm, från Farsta i söder till Tensta i norr med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se

Kontaktpersoner

Jeanette Ljungberg
Kommunikationschef
Jeanette Ljungberg
Sven Renström
VD
Sven Renström