2023-11-10 13:00Pressmeddelande

Högtryck hos Olov Lindgren

Fastighetsbolaget Olov Lindgren har under 2023 märkt en hög efterfrågan på kontor i attraktiva lägen med hög kvalitet. Under senaste året har hela 60 avtal skrivits varav merparten med nya hyresgäster. Totalt rör det sig om 11 000 kvadratmeter.

På företaget märker man en stor skillnad från föregående år, då de redan i september hade fler nyskrivna avtal än under hela 2022.

– Glädjande är att vi i många fall skrivit nya avtal innan lokalerna ens hunnit bli vakanta. Vi märker framför allt ett ökat tryck på lokaler som har något speciellt att erbjuda till exempel en altan, flera små mötesrum eller vinkyl i något fall, säger Henrik Spännare, chef för kommersiell förvaltning på Olov Lindgren.

Under året har det varit en stor efterfrågan på lokaler i bra centrala lägen i storlekar mellan 100–600 kvadratmeter, vilket är precis vad fastighetsbolaget har att erbjuda.

På Olov Lindgren ser de allt tydligare att ett attraktivt kontor blir av allt större vikt för företagen. Platsen och utformningen av kontoret spelar en stor roll för att locka och bibehålla talanger och kompetens.Om Olov Lindgren

Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 116 fastigheter i Stockholm, från Farsta i söder till Tensta i norr med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se


Kontaktpersoner

Henrik Spännare
Chef Kommersiell förvaltning
Henrik Spännare
Jeanette Ljungberg
Kommunikationschef
Jeanette Ljungberg