2019-06-20 14:33Pressmeddelande

LYCKAD GÅRDSFEST MED HYRESGÄSTER I TENSTA

Engagemanget var stort bland hyresgästerna på Glömmingegränd i Tensta när Olov Lindgren bjöd in till gårdsfest. Fågelholkar byggdes, blommor och kryddväxter planterades, popcorn poppades och korvar grillades.

 I strålande sol samlades många hyresgäster i alla åldrar på gården för gemensamma aktiviteter och en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans. Fågelholkar snickrades och målades med stor entusiasm och kreativitet. Kryddväxterna och blommorna som planterades i planteringslådorna på gården uppskattades mycket.

- Det är tredje året vi arrangerar festligheter på gården och både antalet gäster och stämningen ökar för varje gång. Nu kommer fågelholkar pryda träden på gården och förhoppningsvis flyttar nya kvittrande hyresgäster in i dem, säger Sven Renström, vd på Olov Lindgren.

Olov Lindgrens fastighet på Glömmingegränd genomgår ett stambyte där hyresgästerna under renoveringstiden evakueras till tillfälliga paviljonger på gården. Under evakueringen har hyresgästerna kommit sina grannar närmare då de radhusliknande paviljongerna har gemensamma altaner som ger plats för umgänge. Att känna sina grannar bidrar inte bara till ökad trivsel, det ger även ökad känsla av trygghet.

- Jag kände att det bekräftades när en hyresgäst sa ”det känns som att alla trivs bättre här och att vi lärt känna varandra”, avslutar Sven Renström.

I filminslaget från gårdsfesten möter vi några av hyresgästerna.

 


Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se


Kontaktpersoner

Sven Renström
VD
Sven Renström