2022-04-12 10:30Pressmeddelande

Olov Lindgren välkomnar Nordic Knots till Birger Jarlsgatan 58

Fastigheten Häggen 2Fastigheten Häggen 2

Olov Lindgren har tecknat ett treårigt avtal med Nordic Knots om kontorslokaler på 490 kvm på Birger Jarlsgatan 58. Inflyttning sker 2022-07-01.

Nordic Knots grundades 2016 i New York och har större delen av sina kunder i USA och Europa men planerar nu att växa på den svenska marknaden. Deras mattor designas i en ateljé i Stockholm och tillverkas för hand i Indien.

– Vi är väldigt glada över att Nordic Knots väljer att öppna sitt showroom här. Deras känsla för skandinavisk design kommer att passa fint in i den unika lokalen, säger Henrik Spännare, chef Kommersiell förvaltning på Olov Lindgren.

Lokalen är en tidigare biograf och unik i sitt slag. Entrén är storslagen och den breda marmortrappan leder upp till första våningen där biografens balkonger och de stora ljuskronorna fortfarande finns kvar.

– Vi letade efter en lokal där vi kan skapa något som blir vårt hem och när vi steg in i lokalen kändes allt rätt, säger Liza Laserow-Berglund, medgrundare på Nordic Knots. Dessutom hade vår kontaktperson på Olov Lindgren en personlig och trevlig känsla för uthyrning vilket vi tyckte om, fortsätter Liza.

Birger Jarlsgatan 58Birger Jarlsgatan 58Om Olov Lindgren

Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 115 fastigheter i Stockholm, från Farsta i söder till Tensta i norr med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se

Kontaktpersoner

Henrik Spännare
Chef Kommersiell förvaltning
Henrik Spännare
Jeanette Ljungberg
Kommunikationschef
Jeanette Ljungberg